trainingen en cursussen
met CIOS kwaliteit

Gymnastiek Leider 3

Opleidingsplaats
Heerenveen, Abe Lenstra boulevard 29
Kosten
€ 1.000,00
Start
donderdag 17 september 2020
Duur
20-40 weken

Wilt u een gymnastiek- of turndocent assisteren tijdens de les? Of liever zelfstandig gymnastiek-/turnles geven op recreatief of wedstrijdniveau? Dat kan met het diploma Gymnastiek Leider 3. Dus, als bij u prestatie en plezier in sporten hand in hand gaan, schrijf u dan nu in voor één van deze twee cursussen.

Om toegelaten te kunnen worden bent u minimaal 18 jaar. Voor deelname aan Gymnastiek Leider 3 bent u in het bezit van een KNGU-diploma Gymnastiek Assistent Leider 2.

Cursusinhoud
Tijdens de cursus staat het 'Leren lesgeven' centraal. De lesstof bevat PraktijkVormingsOpdrachten (PVO’s) die u moet verwerken. U maakt hierbij onder andere gebruik van een lesmap, leskaarten, naslagwerk en video’s. Naast het 'leren lesgeven' besteden we ook aandacht aan het organiseren van activiteiten, het coachen van sporters en het afnemen van vaardigheidsproeven.

Stage en studiebelasting
U bent minimaal 100 uur in de praktijk. Van deze uren loopt u 60 uur stage bij een vereniging en 40 uur (op zaterdagen) bij het Leerbedrijf Sportstad Heerenveen. U wordt beoordeeld door een praktijkbegeleider van het stageverlenende bedrijf. Voor deze cursus moet u rekenen op een totale studiebelasting van ongeveer 300 uur. Dit zijn 100 contacturen tijdens de lessen, 100 uur zelfstudie en 100 uur stage.

Cursusduur en afsluiting
De cursus duurt 35 weken en wordt afgesloten met vijf Proeves van Bekwaamheid (PVB). Hierin laat u zien dat u de leerstof beheerst, dat u beschikt over de benodigde vaardigheden en een juiste instelling. Wanneer u de cursus met goed gevolg hebt afgerond, ontvangt u het diploma Gymnastiek Leider 3 van de KNGU.

Cursusplaats en -tijden
De cursus Gymnastiek Leider 3 wordt aangeboden door en bij CIOS Heerenveen, Abe Lenstra boulevard 29, 8448 JA Heerenveen (hoofdingang). De lessen vinden (onder voorbehoud) plaats op donderdag overdag.

Kosten
De kosten voor deelname aan de cursus Gymnastiek Leider 3 bedragen € 1000,-.  Dit is inclusief cursusmateriaal, examenkosten en bondsdiploma.

Inschrijving
U kunt zich digitaal aanmelden. De cursus gaat door bij minimaal 12 deelnemers.

Informatie
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met CIOS Contract 088-0603362 of info@cioscontract.nl